Кадър Струма.ком, Фейсбук Мъж или жена в черно расо побърка от

...
Кадър Струма.ком, Фейсбук Мъж или жена в черно расо побърка от
Коментари Харесай

Смъртта гони нощем хората в български град

Кадър Струма.ком, Фейсбук 

Мъж или жена в черно расо побърка от боязън Петрич.

Кой е прикрит зад черно расо! Страшна " Монахиня " броди из района, преследва, крещи и плаши хората!, написа. 

Истинска суматоха е в групите във Facebook, всички приказват и пишат за неидентифициран субект-мъж или жена, облечен в черно расо, от време на време с качулка, от време на време със кърпа. Вчера, под паника зов към хората да се пазят, бе насочен от Петрич. Петричани настояват, че мистериозната " монахиня " крещи и плаши хората, преследва ги, появава се в тъмното и провокира същински смут. " Като смъртта  е, липсва и единствено косата,пишат уплашени хора.

Докато петричани разясниха " черното чудовище ", се намеси жена от благоевградското село Селище, която написа, че нощес е била забелязана в селото. Някои настояват, че тези дни е субектът е бил видян и в Кюстендилско, назовават я " монахинята от Радомир ", само че никой не е сигурен, дали пък не е мъж. Всички са единомислещи в мненията, че индивидът прикрит под расото е рисков и типа му плаши.

Засега паническите вопли не намират разбирaне о страна на полиция и институции, откъдето няма информация, коя е, или кой се крие зад расото.

 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР